Navigation Menu+

Cu șoriceii în tren spre Jaisalmer

Posted on Apr 13, 2014 by in Blog | 0 comments

IMG_1028-2

A doua oară cu trenul la vagonul general, un fel de personal la noi, doar că e mult mai rău și e noapte. Mergem dinspre Jodhpur către Jaisalmer și nu ar trebui să călătorim mai mult de 5-6 ore. Nu e atât de aglomerat ca pe timpul zilei, dar mulți sunt întinși pe bancheta de 4 persoane și dorm. Alții și-au întins pătura pe culoar și stau direct pe jos. Alături de ei mișună cel puțin 2 șoricei, așa că mi-am legat sandalele de rucsac și stau cocoțată pe scaun. Nu cred și sper să nu urce la mine.

IMG_1017 IMG_1025

Muzica răsuna de la un telefon mobil al cărui posesor nu este hotărât asupra tonului de apel.

Cea mai mare parte a timpului mergem cu ușa deschisă la vagon pentru că unii vor să vadă când se apropie de stația următoare sau doar le place să stea pe scări.

Se mai trezește câteunul și țipă la cel care schimbă muzica sau alarma la telefon, însă fără rezultat. Muzica se aude în continuare.

O fetiță la vreo 10 ani se holbează la mine de când a urcat. Ridic ochii și îmi zâmbește.

Vreau să le fac poze șoriceiilor, așa că scot niște biscuiți din geantă și pun câteva firimituri pe podea. În 2 minute își fac apariția pe rând 3 șoricei înfometați. Nu apuc să fac bine o poză cu telefonul că mă sperii de micuți și sar pe locul de bagaje. Aici e imposibil să urce și rămân cocoțată timp de o oră până ajung la destinație.

La ce să te aștepți când plătești pe bilet 1.5 $?!

IMG_1024 IMG_1028 IMG_1028-2 IMG_1031

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *